Χαμογελαστή γυναίκα δείχνει τα ίσια δόντια μετά από ορθοδοντική θεραπεία στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος Καπακιάν Γλυφάδα

Κάνουμε
το χαμόγελο σας
υγιές και υπέροχο

Μετά από ορθοδοντικά σιδεράκια στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος Καπακιάν αυτή η γυναίκα έχει το τέλειο χαμόγελο

Κάνουμε
το χαμόγελο σας
υγιές και υπέροχο

Επιχειρηματίας έχει ισιώσει τα δόντια του με ορθοδοντική θεραπεία για ενήλικες στο Σανούδος Καπακιάν

Κάνουμε
το χαμόγελο σας
υγιές και υπέροχο

Μεγαλύτερη ηλικιακά κυρία μετά από αποτελεσματική ορθοδοντική θεραπεία στο Σανούδο Καπακιάν

Κάνουμε
το χαμόγελο σας
υγιές και υπέροχο

  Ορθοδοντική Ενηλίκων

  Ορθοδοντική Ενηλίκων

  Εάν πιστεύετε πως είστε μεγάλοι για ορθοδοντική θεραπεία μάλλον στο μυαλό σας έχετε την εικόνα ενός εφήβου με το στόμα γεμάτο μέταλλα. Σήμερα υπάρχουν οι αόρατοι μηχανισμοί. Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός ενηλίκων ασθενών που αποφασίζουν να κάνουν ορθοδοντική θεραπεία έχει αυξηθεί αισθητά αποτελώντας το 25% των συνολικών ασθενών .Τα οφέλη μιας ορθοδοντικής θεραπείας είναι όχι μόνο λειτουργικά αλλά και ψυχολογικά καθώς ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο αλλάζει όλο μας το πρόσωπο.

   

  Στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος Καπακιάν στη Γλυφάδα καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των ασθενών μας για αυτό το λόγο προσφέρουμε «αόρατα» σιδεράκια για ενήλικες σαν μέρος των ορθοδοντικών μας υπηρεσιών.

   

  Αόρατοι μηχανισμοί

   

  Διάφανα κεραμικά σιδεράκια

  Πολλούς ενήλικες τους απωθεί η ιδέα των μόνιμων μηχανισμών καθώς δεν θέλουν τα μεταλλικά σιδεράκια για αισθητικούς λόγους και πολλές φορές και επαγγελματικούς.

   

  Στην κλινική μας, σας προσφέρουμε ως εναλλακτική των μόνιμων μεταλλικών μηχανισμών, τα κεραμικά σιδεράκια, τα οποία είναι διακριτικά και λιγότερο ορατά. Χρησιμοποιούμε σιδεράκια υψηλών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας.

   

  Αόρατα Γλωσσικά σιδεράκια για ενήλικες

  Αποτελεί μια συνεχώς αυξανόμενη επιλογή για ενήλικες και νέους η οποία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Σε αντίθεση με τα κλασσικά σιδεράκια αυτά τα ‘αόρατα’ γλωσσικά τοποθετούνται εσωτερικά των δοντιών και δίνουν απόλυτο έλεγχο στη μετακίνηση των δοντιών χωρίς να είναι καθόλου ορατά.

   

  Τα γλωσσικά σιδεράκια για ενήλικες φτιάχνονται για κάθε ασθενή ξεχωριστά κατόπιν ραντεβού και συλλογή ειδικών μέτρων στο ιατρείο μας.

   

  Invisalign για ενήλικες 

  Το σύστημα Invisalign καθιστά πλέον εφικτό για τους ορθοδοντικούς να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ορθοδοντική θεραπεία που είναι και αισθητικά αποδεκτή για τους ασθενείς που το επιλέγουν.

   

  Με την χρήση της τεχνολογίας μπορεί ο εκάστοτε ορθοδοντικός να συλλέξει ένα αποτύπωμα του στόματος του ασθενή και η εταιρεία Invisalign να το χρησιμοποιήσει για να:

   

  • Δημιουργήσει ένα ψηφιακό μοντέλο του στόματος και της οδοντοστοιχίας
  • Φτιάξει μια πρόβλεψη για την μετακίνηση των δοντιών από το αρχικό στάδιο έως το τελικό.
  • Εκτυπώσει μια σειρά από διαφανείς νάρθηκες εξατομικευμένους για τον κάθε ασθενή οι οποίοι μετακινούν την οδοντοστοιχία σύμφωνα με την πρόβλεψη που αναφέρθηκε νωρίτερα.

   

  Τα πλεονεκτήματα του συστήματος Invisalign είναι πολλά σε σχέση με τους υπόλοιπους ακίνητους ορθοδοντικούς μηχανισμούς, κυρίως το ότι είναι τελείως ‘αόρατα’ άρα από αισθητικής άποψης πιο αποδεκτά. Η δυνατότητα τους να αφαιρούνται κάνει την στοματική υγιεινή εύκολη υπόθεση το οποίο είναι ακόμα ένα από τα προτερήματα τους.

   

  Χειρουργική ορθοδοντική

  Στην κλινική μας σιγουρευόμαστε ότι προσφέρουμε την πιο κατάλληλη και αποτελεσματική θεραπεία σε κάθε περιστατικό εξειδικευμένα. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου απαιτούνται μεγάλες σκελετικές αλλαγές η λύση δίνεται με συνδυασμό ορθοδοντικής και ορθογναθικής χειρουργικής. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται πρόβλεψη των αλλαγών που θα επέλθουν στο πρόσωπο και στα δόντια και σε συνεργασία με το γναθοχειρουργό ή τον πλαστικό χειρουργό σχεδιάζεται η κατάλληλη επέμβαση.

  Τι είναι η ορθοδοντική;

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ