Χαρούμενο κορίτσι με ορθοδοντικά σιδεράκια για παιδιά στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος-Καπακιάν

Κάνουμε
το χαμόγελο σας
υγιές και υπέροχο

Χαμογελαστό αγόρι έτοιμο για ορθοδοντική θεραπεία με σιδεράκια στο Σανούδο-Καπακιάν Γλυφάδα

Κάνουμε
το χαμόγελο σας
υγιές και υπέροχο

Παιδί με χρωματιστά και ωραία ορθοδοντικά σιδεράκια στο Σανούδο-Καπακιάν Γλυφάδα

Κάνουμε
το χαμόγελο σας
υγιές και υπέροχο

Κορίτσι με τέλειο χαμόγελο μετά από ορθοδοντική θεραπεία στο Σανούδο-Καπακιάν

Κάνουμε
το χαμόγελο σας
υγιές και υπέροχο

3 χαμογελαστά παιδιά μετά από ορθοδοντική θεραπεία στην Ορθοδοντική Σανούδο Καπακιάν Γλυφάδα Αθήνα

Κάνουμε
το χαμόγελο σας
υγιές και υπέροχο

  Ορθοδοντική Για Παιδιά

  Πρώιμα στάδια

  Στο ιατρείο μας πιστεύουμε ότι μειώνουμε ή διευκολύνουμε τις θεραπείες στα παιδιά εάν επέμβουμε την κατάλληλη στιγμή. Ουσιαστικά εκείνη τη στιγμή οι γονείς σε συνεργασία με τον ορθοδοντικό παίρνουν την πρώτη απόφαση σχετικά με την εμφάνιση του παιδιού στο υπόλοιπο της ζωής του.

   

  Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Ορθοδοντικών κάθε παιδί θα πρέπει να ελέγχεται ορθοδοντικά γύρω στην ηλικία των 7-8. Σε αυτήν την ηλικία ένας μικρός αριθμός παιδιών χρειάζεται ουσιαστική παρέμβαση αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργηθεί ένα χρονοδιάγραμμα για την κατάλληλη περίοδο έναρξης οποιασδήποτε θεραπείας. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ορθοδοντικών θεραπειών ξεκινάει συνήθως όταν το παιδί έχει τα περισσότερα μόνιμα δόντια, αυτό γίνεται συνήθως στην ηλικία των 10 με 12.

   

  Στιλάτα Σιδεράκια για Παιδιά

  Για να είναι τα σιδεράκια πιο στιλάτα και μοντέρνα για τα νέα παιδιά, τους δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε ορθοδοντικό ραντεβού στο ιατρείο μας να διαλέγουν το χρώμα από τα λαστιχάκια που κρατάνε το σύρμα στη θέση του.

   

  Ορθοδοντικές Θεραπείες για Παιδιά

  Στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος -Καπακιάν στη Γλυφάδα σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαλέξετε από διάφορα είδη σιδεράκια για παιδιά.

   

  Μεταλλικά σιδεράκια

  Τα μεταλλικά σιδεράκια είναι φτιαγμένα από χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο τα οποία αποτελούν τα πλέον συνηθισμένα και έχουν τη δυνατότητα να  χρησιμοποιούνται στην πλειοψηφία των ορθοδοντικών θεραπειών. Προσφέρουν υψηλό έλεγχο στο δόντι και για να τα κάνουμε πιο χαρούμενα δίνουμε τη δυνατότητα να βάζουν οι ασθενείς μας χρωματιστά λαστιχάκια.

   

  Κεραμικά σιδεράκια

  Παρόμοια με τα μεταλλικά, είναι φτιαγμένα από σκληρό υλικό και έχουν το ίδιο μέγεθος δίνοντας τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται στις περισσότερες ορθοδοντικές θεραπείες. Έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι διακριτικά και σχεδόν αόρατα, για αυτόν το λόγο είναι δημοφιλή στους νέους καθώς προσφέρουν έναν λιγότερα ορατό τρόπο για μια ορθοδοντική θεραπεία.

   

  Invisalign ή διαφανή μασελάκια

  Το Invisalign είναι μια καινοτόμος ‘αόρατη’ μορφή ορθοδοντικής θεραπείας για παιδιά που γίνεται με μια σειρά από διαφανείς νάρθηκες. Οι νάρθηκες αυτοί είναι εξατομικευμένοι και φέρνουν τα δόντια στις επιθυμητές θέσεις. Η μέθοδος Invisalign προκαλεί λιγότερους ερεθισμούς στα ούλα καθώς διευκολύνει τη στοματική υγιεινή στους νέους. (www.invisalign.com).

   

  Συγκρατητικός Μηχανισμός για Παιδιά

  Όταν αφαιρούμε τα σιδεράκια μετά την ολοκλήρωση της ορθοδοντικής θεραπείας πρέπει να σιγουρευτούμε ότι τα δόντια θα παραμείνουν στη θέση τους καθώς είναι ακόμα επιρρεπή στις μετακινήσεις. Ο συγκρατητικός μηχανισμός θα διατηρήσει άθικτο το αποτέλεσμα της ορθοδοντικής σας θεραπείας.

  Τι είναι η ορθοδοντική;

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ