Οι ορθοδοντικοί Σανούδος&Καπακιάν εξετάζουν ακτινογραφία στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος-Καπακιάν στη Γλυφάδα

Το χαμόγελο σας
αξίζει τους καλύτερους

  Οι ορθοδοντικοί μας

  Ο Ορθοδοντικός Δρ. Ματθαίος Σανούδος είναι ένας εκ των δύο γιατρών της Ορθοδοντικής Κλινικής Σανούδος-Καπακιάν στη Γλυφάδα

  Δρ. ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΑΝΟΥΔΟΣ

  Ο Ματθαίος Σανούδος είναι ορθοδοντικός, επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, και πιστοποιημένος εκπαιδευτής στη “Problem-Based Learning”μέθοδο διδασκαλίας. Το 1995 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και συνέχισε  στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου απέκτησε με επιτυχία την Πιστοποίηση στην Ορθοδοντική και τον τίτλο του Διδάκτορα στις Οδοντιατρικές Επιστήμες και Φυσιολογία του Οστού από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Έχει διδάξει σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς μαθητές στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα λαμβάνοντας πληθώρα βραβείων και υποτροφιών. Από το 2003 διδάσκει στην Οδοντιατρική Σχολή και είναι μέλος της ΑΑΟ American Association of Orthodontists. Το κλινικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται ανάμεσα σε άλλα και στις μεθόδους Αόρατης Ορθοδοντικής. Η έρευνα του είχε ως κύρια θέματα την ‘Επίδραση των ορμονών και διαφόρων χημικών παραγόντων στην ανάπτυξη του οστού’, τη ‘Σκελετική ανταπόκριση σε διαστημικές πτήσεις’ και την ‘Επίδραση της νικοτίνης στην οστική επούλωση’. Τα θέματα του έχουν παρουσιαστεί σε πολλά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

   

  Ο Πωλ Καπακιάν εξετάζοντας έναν ασθενή στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος-Καπακιάν στη Γλυφάδα

  Δρ. ΠΩΛ ΚΑΠΑΚΙΑΝ

  O Πωλ Καπακιάν αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών το 1981. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στην Ορθοδοντική στις ΗΠΑ στο Loyola University of Chicago οπού αποφοίτησε το 1984. Στην συνέχεια εγκαταστάθηκε στη Γλυφάδα όπου ξεκίνησε το ιδιωτικό ιατρείο. Ήταν από τους πρώτους ειδικευμένους ορθοδοντικούς στην Αθήνα και τα νότια προάστια και στην πορεία των 35 ετών επαγγέλματος έχει θεραπεύσει ολόκληρες γενιές ασθενών.

  Τι είναι η ορθοδοντική;

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ