Ματιά στο ρολόι που βρίσκεται στον τοίχο της Ορθοδοντικής Κλινικής Σανούδος -Καπακιάν στη Γλυφάδα, Αθήνα.

Η Φιλοσοφία Μας

  Η Φιλοσοφία Μας

  κάνουμε το χαμόγελο σας υγιές και υπέροχο

  Γνωρίστε μας

  Η Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος-Καπακιάν στη Γλυφάδα, Αθήνα προσφέρει από το 1983 υπηρεσίες ορθοδοντικής θεραπείας με υψηλές προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες. Η κλινική μας λειτουργεί συνδυάζοντας την αμερικανική εκπαίδευση και τη μακρόχρονη κλινική εμπειρία με φιλική προσέγγιση έχοντας ως επίκεντρο τα θέλω και τις ανάγκες των ασθενών μας.

   

  Οι ορθοδοντικοί και το προσωπικό μας θα σας δώσουν την ασφάλεια ότι βρίσκεστε στα κατάλληλα χέρια στην προσπάθεια σας να αποκτήσετε ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο.

   

  Η φιλοσοφία μας

  Η φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες ορθοδοντικές θεραπείες και λύσεις, δίνοντας έμφαση στη συνολική εμπειρία σας στην κλινική μας. Η Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος -Καπακιάν συνδυάζει τη μακροχρόνια εμπειρία και τις εξελιγμένες ορθοδοντικές τεχνικές για να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα- κρατώντας παράλληλα ενήμερους τους ασθενείς μας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους. 

   

  Εξατομικευμένη προσέγγιση

  Στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος Καπακιάν πιστεύουμε ότι ο καθένας έχει διαφορετικό στόχο όσον αφορά το χαμόγελο του, για αυτόν τον λόγο φροντίζουμε να γνωρίζουμε τον δικό σας προσωπικό στόχο.

  Η ομάδα και οι ορθοδοντικοί μας πιστεύουμε ότι η βάση μιας καλής συνεργασίας είναι η σωστή επικοινωνία για αυτό και προσφέρουμε πάντα τον απαραίτητο χρόνο στην πρώτη μας γνωριμία.

  Ο κάθε ασθενής μας λαμβάνει ατομική αξιολόγηση και τη δέσμευση  ότι το αποτέλεσμα της ορθοδοντικής θεραπείας του θα είναι μοναδικό, υπέροχο και εξαίσιο. Μια επιτυχημένη ορθοδοντική θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα να ενισχύσει την στοματική υγεία και  αυτοπεποίθηση σας. 

  Τι είναι η ορθοδοντική;

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ