Καρέκλες & μηχανήματα στην αισθητική ορθοδοντική κλινική Σανούδος -Καπακιάν στη Γλυφάδα, Αθήνα

Το Ιατρείο Μας

Έργα τέχνης παιδιών& καρέκλες θεραπείας στην αισθητική Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος- Καπακιάν, Αθήνα

Το Ιατρείο Μας

Γραφεία, Η/Υ & φώτα αντικατοπτρίζονται στον καθρέφτη στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος -Καπακιάν στη Γλυφάδα

Το Ιατρείο Μας

Αισθητική Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος -Καπακιάν στη Γλυφάδα, Αθήνα

Το Ιατρείο Μας

Κυρία περιμένει για ορθοδοντική θεραπεία στη ρεσεψιόν της κλινικής Σανούδος -Καπακιάν στη Γλυφάδα, Αθήνα

Το Ιατρείο Μας

  Το Ιατρείο Μας

  Το ιατρείο μας

  Είναι πολύ σημαντικό για μας να σας προσφέρουμε μια συνδυαστική εμπειρία επαγγελματικής αντιμετώπισης και σύγχρονου περιβάλλοντος. Το ιατρείο μας είναι ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε εύκολα προσβάσιμο σημείο στο κέντρο της Γλυφάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε όλες τις επισκέψεις σας στην   Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος -Καπακιάν, από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

   

  Η πρώτη επίσκεψη

  Η πρώτη επίσκεψη στην ορθοδοντική κλινική είναι μια γνωριμία με τους γιατρούς κατά την οποία θα συζητήσουμε για τα θέλω σας και τις ανησυχίες σας. Έπειτα θα ακολουθήσει μια κλινική εξέταση κατά την οποία ο γιατρός θα αναλύσει τη δομή του προσώπου σας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία που την απαρτίζουν.

   

  Εάν υπάρξει ανάγκη θεραπείας

  Όλες οι θεραπείες ξεκινούν με ένα ραντεβού κατά το οποίο θα γίνει μια συλλογή των απαραίτητων στοιχείων που χρειάζονται οι γιατροί  ώστε  να  δημιουργήσουν  ένα  εξατομικευμένο σχέδιο  ορθοδοντικής θεραπείας. Το ραντεβού αυτό περιλαμβάνει τη λήψη ψηφιακών φωτογραφιών και αποτυπώματα άνω και κάτω γνάθου. Για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα θα χρειαστεί  μια πανοραμική ακτινογραφία καθώς και μια πλάγια κεφαλομετρική.

  Τι είναι η ορθοδοντική;

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ